Süper Amatör Ligde 8 Puanla 6. Sırada yer alan Çanakkale Dardanelspor Hafta sonu, geçtiğimiz sezon Playoff finalisti, Lider Geliboluspor’u ağırlayan Dardanelspor, frikikten yediği golle 1-0 mağlup oldu. Bu haftayı puansız  kapatan Dardanelspor Teknik Direktörü Fadıl Kur maç sonu bir değerlendirme yaptı. Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Fadıl Kurt “Bu maroton'u en iyi yerde bitirme gayreti içindeyiz. Yeni kurulan bir takımız ve her maç bizim için zor ve final niteliğinde” dedi.
Hafta sonu Evinde Geliboluspor’u ağırlayan Dardanelspor iyi futbol oynamasına rağmen sahadan mağlup ayrıldı. Maç sonunda bir değerlendirme yapan Dardanelspor Teknik Direktörü Fadıl Kurt,  iyi bir oyun oynadıklarını, oyunun tamamında rakibinden üstün oynadıklarını ancak bir puan alamadıkları için üzgün olduğunu belirtti. Kurt “Gelibolu spor maçını 1-0 kaybettik. İyi futbol oynayan her zaman üç puan alsaydı, bu maçta üç puan bizim olurdu. Çünkü biz, takım olarak gerçekten iyi bir futbol ortaya koyduk. Kesinlikle yenilgiyi hak edecek bir oyun oynamadık. Ancak bazen puan almak için iyi futbol oynamak yeterli olmuyor. Maçta futbol adına her şeyi yaptık, bir tek gol atmayı başaramadık. Onun için de üzüntümüz büyük. Neredeyse oyunun tamamında rakibimizden üstün oynadığımız bir maçı kaybettik. Rakibimiz gerçekten İyi bir takım, aynı zamanda geçen sezonun da playoff finalisti, ancak beklentimizin aksine sadece savunmayı düşünen ve kontra ataklar ile gol arayan bir oyunu tercih ettiler ve bu oyun anlayışıyla da maçı kazandılar. Uzak mesafeden attıkları bir frikik golü ile üç puanı aldılar, tebrik ediyorum” dedi.

“Her Geçen Gün Taraftarımız Artıyor”
Oynanan oyunun kalitesinin yükselmesi ile taraftar sayısının da arttığını belirten Fadıl Kurt “Takım olarak mücadelemizin ve İyi oyunumuzun karşılığını alamadık, oldukça üzgünüz, en az bir puanı hak etmiştik. Maçı izlemeye gelenler kaliteli bir maç izlediler diyebilirim. Her geçen hafta taraftarımız artıyor. Buda bizi mutlu ediyor” dedi.

“Zirveye Çıkmak İçin Bizim İçin Her Maç Final Niteliğinde”
Bu yıl Ligde çok sayıda takımın zirve için oynadığını ancak ligin uzun bir maraton olduğunu da hatırlatan Teknik Direktör Fadıl Kurt, Zirve için her maçın kendileri için bir final maçı olduğunu belirtti. Kurt “Zirve mücadelesinde çok takımın olması yarışı çok daha zorlu hale getiriyor. Dardanelspor olarak bundan sonraki haftalarda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Her geçen gün gelişme gösteriyoruz. Başarılı olmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Lig uzun bir maraton ve bu maroton'u en iyi yerde bitirme gayreti içindeyiz. Yeni kurulan bir takımız ve her maç bizim için zor ve final niteliğinde. Becerilerimiz sınırlı olsa da mücadele gücümüz oldukça yüksek. Futbolcularımıza güveniyoruz. Sakat futbolcularımızın aramıza katılması ile çok daha iyi duruma geleceğiz”
 
Cuma Deren