KUNT İTİRAZ ETTİ, ‘VİTAMİN’ GÜNDEMDE TUTTU..
‘BELEDİYE GERİ ADIM ATTI…’
VİTAMİN’ MANŞETLİ PAYLAŞIMDA BULUNAN İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ KUNT;
 “HALKIMIZA MÜJDE” DEDİ VE EKLEDİ;
“İTİRAZ ETTİK, ‘SESSİZ BORU’ TAMAM,
DARISI TOPLU TAŞIMA İNDİRİMİNE..!”
Kasım ayı Belediye Meclisi’nin hararetli tartışmalarına neden, ‘Toplu Taşıma Zammına tepki’ ve ‘Sessiz Boru uygulamasına itiraz’ başlıklarında yaşanan gelişmeyi, Gündem yaratacak ifadeyle yorumlayan İYİ Partili Belediye Meclis üyesi Burak Kunt şöyle dedi;
 “GERİ ADIM ATILDI.  KAZANAN MİLLET OLDU..”
Belediye Meclis üyesi Kunt; “Çanakkale Halkı’na müjdemizdir.” diyerek, sosyal medya hesabından, Gazeteniz VİTAMİN’ in detaylıca bahsettiği, ‘Sessiz Boru’ için alınan komisyon kararı manşetini takipçileri ile paylaştı.
İY Parti Grubu olarak İtirazları sonucu yaşanan gelişmeyi özetleyen Kunt; “Alınan ‘sessiz boru’ kararına ilişkin bir standart getirilmiştir. Bu sayede vatandaşın konforu için bir denetleme mekanizması oluşacaktır.
Meclis oturumunda, birçok kez tarafıma söz verilmese de, doğrudan şahsıma, bizzat adım kullanılarak iftiralara varan birçok söylem yer alsa da, bunların bu dakikadan sonra hiçbir önemi yoktur.
Alınan karar ile itirazımızda ne kadar haklı olduğumuz görülmüştür.
Belediye Başkanlığı itirazlarımız neticesinde geri adım atmıştır.” İfadelerini kullandı.
KUNT İTİRAZ ETTİ, ‘VİTAMİN’ GÜNDEMDE TUTTU..
‘BELEDİYE GERİ ADIM ATTI…’

Çanakkalelilerin menfaatine bir konu için, gündem yaratan çıkışlara imza atan İYİ Partili Belediye Meclis üyesi Burak Kunt, itirazları sonucu yaşanan gelişmeyi;”Çanakkalelilere müjde ‘ diyerek özetledi.
 “Belediye geri adım attı, Kazanan millet oldu” ifadeleriyle, itiraz ettikleri ‘Sessiz Boru’ uygulaması kararından dönülmesi bilgisini, sosyal medya hesabından Çanakkale halkına aktaran Kunt,  “Alınan karar ile itirazımızda ne kadar haklı olduğumuz görülmüştür. Belediye Başkanlığı itirazlarımız neticesinde geri adım atmıştır.” görüşünü savundu.
KUNT İTİRAZ ETTİ, VİTAMİN GÜNDEMDE TUTTU.
Kasım ayı Belediye Meclisi’nin hararetli tartışmalarına neden iki başlık için, Gazeteniz VİTAMİN itiraza neden konuları gündemde tuttu.
 İYİ Parti kanadından gelen, ‘Toplu Taşıma Zammına tepki’ ve ‘Sessiz Boru uygulamasına itiraz’ konularına ilişkin açıklamaları, günlerdir manşetine taşıyan Gazeteniz Vitamin, ‘Sessiz Boru’ uygulaması için alınan komisyon kararını da, dün manyetinden duyurmuştu.
‘ÇANAKKALELİYE MÜJDE’ AÇIKLAMASI,   VİTAMİN MANŞETLİ PAYLAŞIMLA GLEDİ…
 İYİ Partili Belediye Meclis üyesi Burak Kunt, sosyal medya hesabından, Gazeteniz VİTAMİN’ in dünkü manşeti eşliğinde dikkat çeken ifadelerin yet bulduğu bir paylaşıma imza attı.
Meclis üyesi Kunt, VİTAMİN manşetli paylaşımında;  “8 Kasım Cuma günü Yapılan Belediye meclisinde alınan karar ile 2017 yılında alınan ‘sessiz boru’ kararına ilişkin bir standart getirilmiştir.
HAKLILIĞIMIZI ALINAN KARAR DOĞRULADI…
Bu sayede vatandaşın konforu için bir denetleme mekanizması oluşacaktır.
Toplantı da birçok kez tarafıma söz verilmese de, doğrudan şahsıma, bizzat adım kullanılarak iftiralara varan bir çok söylem yer alsa da bunların bu dakikadan sonra hiçbir önemi yoktur.
Alınan karar ile itirazımızda ne kadar haklı olduğumuz görülmüştür” görüşünü savundu.
GERİ ADIM ATILDI…
Belediye Meclis üyesi Burak Kunt,  VİTAMİN manşetli paylaşımında; “ Belediye Başkanlığı itirazlarımız neticesinde geri adım atmıştır. Kazanan millettir.
Alınan karar her ne kadar birkaç noktada eksikleri bulunsa da bir başlangıç olarak nitelendiriyor emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.
DARISI, TOPLU TAŞIMA İNDİRİMİNE..
İYİ Partili Meclis üyesi Kunt’ un paylaşımdaki ifadeleri, olası tüm Çanakkale halkının da dileği ve temennisi olacak şu sözleri ile son boldu.
Kunt, itirazları sonucu Sessiz Boru uygulamasında atılan geri adım vurgusu ardından; “Darısı toplu taşıma indiriminin başına…” diye yazdı.

Adem Y.Bağ