Geçtiğimiz gün Anafartalar bu kez de Terzioğlu yerleşkesinde bulunan Çorba ikram noktasını ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan öğrenciler ile bir araya geldi.
Çanakkale Belediyesi Öğrencilerin güne sıcak başlamaları amacı ile yıllardır sürdürdüğü sıcak çorba ikramı bu yıl da devam ediyor. Üniversiteli öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ikram Anafartalar ve Terzioğlu kampüslerinde devam ediyor. Geçtiğimiz gün  Anafartalar Kampüsü'nde gerçekleştirilen sıcak çorba ikramlarında öğrenciler ile buluşan Başkan Gökhan, 8 bu kez de  Terzioğlu Kampüsü'nde öğrenciler ile sıcak çorba ikramında bir araya geldi. Öğrenciler ile birlikte çorba içen Başkan Gökhan, bir süre sohbet etti. Sıcak çorba ikramları nedeni ile memnuniyetlerini dile getirten öğrenciler, Başkan Gökhan ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Öğrenciler ile sabah çorbasında bir araya gelen Başkan Gökhan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bugün sabah üniversitemizin Terzioğlu Kampüsü'nde bulunan sıcak çorba standımızı ziyarete geldim. Her sene olduğu gibi bu sene de her sabah gençlerimize sabah saat 08:00-10:00 arasınca çorba ikramında bulunuyoruz. Gençlerimiz genelde sabah evlerinden kahvaltı etmeden okullarına geliyorlar. Onun için biz de, gençlerimizin sabah sağlıklı bir şekilde kahvaltı edebilmeleri amacı ile çorba ikramında bulunuyoruz. Öğrencilerimize her gün farklı çorba ikramında bulunuyoruz. Üniversitemizin gençlerine hizmet verebilmek için bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz” dedi.
 
Hafta içi her gün ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü ÖSEM önünde, Anafartalar Kampüsü'nde ise Salı ve Cuma günleri 08.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilen sıcak çorba ikramları dönem sonuna kadar devam edecek.
 
Şerife Erdem