KAMUOYU BU İDDİAYI KONUŞUYOR;
“ ‘VEKİLİMİZ’  DESTEKLİYOR DENİLDİ,
BİRİ DAĞITILDI, BİRİ SATILDI…!”

Çanakkale siyaset kamuoyunda dillenen ve ‘yayılsın’ uğraşı da verildiği gözlenen şok iddiaya göre;
“Bir dernek tarafından geliştirilen proje kapsamında, AK Partili vekilin ismi kullanıldı
Başkanlığını eski bir Belediye Başkanı’nın yaptığı ileri sürülen ‘O ‘dernek; “Vekilimizin bilgisiyle, denilip tedariki için bedel topladığı ürünleri dernek kendi adına dağıttı.
 
‘İKİ TIR YOLA ÇIKTI.  BİRİ DAĞITILDI, BİRİ SATILDI’
Akıl almaz iddiaya göre, ismi zikredilmeyen o dernek, AK Partili vekilin ismini kullanıp, ikramlık ‘MilkShake’ lerin temini için, bazı kuruluşlardan hatırı sayılır miktarda bağışlar aldı.
İki tır dolusu ikramlık ürünlerden bir kısmı, proje kapsamında okullarda miniklerle buluştu ancak dernek kendi adına dağıtım yaptı. Bir tır ürün ise, piyasaya sürülmek üzere harekete geçen alıcısıyla buluştu.
Dillenen iddiaya göre; “Bir ilçe ve Beldeyi kapsayan, okullardaki miniklere; ‘Milletvekilimizin hediyesi’ ifadesiyle, MilkShake’ ler bu sayede dağıtılmak istendi ancak denilen olmadı dernek kendi ismini bu kez ön plana çıkardı.
AMAÇ; ZORA DÜŞÜRMEK Mİ…?
Kamuoyunda dillenen iddialara, dikkat çeken değerlendirmeler geldi. AK Parti tabanından sesini yükselten birçok isim; “AK Vekilin ismini kullanıp, karalama niyetindeler.  Dertleri, yasal görülen dernek üzerinden haksız kazanç sağlayıp, AK’ a Kara düşürmek..!” ifadeleriyle tepki verdi.

 ERDEM SÜREK