Adım Üniversiteleri Birliği 18.Dönem 1. Grup İdari Toplantısı üye olan 18 Üniversiteden 16’sının katılımıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde Bandırma’da gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun yanı sıra ÇOMÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı M.Erkan Kıllıoğlu ile daire başkanları ve şube müdürleri katıldılar. 
 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden 164 akademik ve idari personelin katılımıyla 31 Ekim-1 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşen toplantıda Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcılığı, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, İdari ve Mali işler Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İş Güvenliği, BAP ve Kalite Koordinatörlükleri ve İç Denetim Birimleri gruplar halinde; genel işleyişleri, karşılaştıkları sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdılar.

 


Kaynak: Haber Merkezi