İsmetpaşa Mahalle Muhtarlık binası ön tarafında bulunan Türk Bayrağının indirilmesi ve Muhtarlık Binası cam korkuluklarına bırakılması olayı, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından aydınlatıldı.

Geçtiğimiz Perşembe günü gece saatlerinde,  İsmetpaşa Mahalle Muhtarlık binası ön tarafında bulunan Türk Bayrağının indirilmesi ve Muhtarlık Binası cam korkuluklarına bırakılması olayına İsmetpaşa Mahalle Muhtarı tepki göstermiş,  kamera görüntülerinin olduğunu, olayın aydınlatılacağını dile getirmişti.Güvenlik Şube Müdürlüğü, olayın, İ.A. isimli şahsın aşırı derecede alkollü iken Bayrak Direğinin ipine yaslanması ve ipin ağırlığa dayanmaması neticesi meydana geldiğini,  alınan ifadeler ve kamera görüntülerinin incelenmesinden anlaşıldığını açıkladı.
Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda, İ.A. isimli şüpheli ile olayın görgü tanıkları olan O.D.G. ve E.S.Ş isimli şahısların ifadeleri alındı. Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Adem Y. Bağ