Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 24. Dönem Körfez Bölge Başkanlığı Seçimleri gerçekleştirildi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen seçime Başkan Adayı olarak giren Ahmet Çelik güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.  Ahmet Çelik’in Asil üyeleri Alp Sezek, Hasan Uçarsoy, İlhami Gezici, Savaşcan ve Yedek üyelerinin İkbal Akça, Mümin Busançlı, Kenan Türkyılmaz, Fatih Ergün ve Aydın Kılcının oluşturduğu liste yönetime seçildi. Yapılan oylamanın ardından yeniden Başkan seçilen Ahmet Çelik kısa bir konuşma yaparak “ 24. Dönem TÜRSAB Bölge Başkanlığı seçimlerini çok şükür kazandık. Önce aileme, sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, dostlarıma, emeği geçenlere ve bizlere bu görevi layık gören kıymetli Bölge Acentelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Daha fazla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
İlk Ziyaret ÇTSO’ya
Gerçekleşen seçimde, TÜRSAB Çanakkale –Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı olarak aynı zamanda ÇTSO Meclis Üyesi Ahmet Çelik yeniden seçilerek güven tazeledi. Seçimlerin sonuçlanmasının ardından  TÜRSAB Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı ve ÇTSO Meclis üyesi Ahmet Çelik, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon, ÇATOD Başkanı ve ÇTSO Meclis üyesi  Armağan Aydeğer, seçimin ardından ilk ziyaret ettikleri kurum da yine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi oldu.  ÇTSO Kongre ve Fuar merkezinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni yönetim ayağının tozu ile  Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu gerçekleştirilen ziyarette, “Meclis Üyesi kardeşimiz Ahmet Çelik’i TÜRSAB Çanakkale- Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı seçilmesinden dolayı kutluyorum ve bölgemiz turizmi için hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi.
TURSAB’tan Açıklama
Ahmet Çelik’in yeniden başkan seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapılan TÜRSAB “Birliğimiz Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimleri, 15 Ekim 2019 Salı günü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Balıkesir ve Çanakkale illerimizi kapsayan seçimde Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir ve TOAR İhtisas Başkanımız İbrahim Tanrıverdi de yer aldı. Oylama sonucu TÜRSAB Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı seçilen Ahmet Çelik’e ve değerli ekibine başarılar dileriz” denildi.
 
Cuma Deren