Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, gerçekleştirdiği inceleme gezileri kapsamında İl Merkezinde yapımı devam eden okul ve yurt binalarını inceledi.  Köklü gerçekleştirdiği İnceleme gezileri kapsamında, İl Merkezinde bulunan Çanakkale Gazi Konukevi, Merkez Diyanet Kız Öğrenci Yurdu ve Çınarlı Sosyal Bilimler Lisesi Kantin-Kafeterya Yapım Çalışmalarını yerinde inceledi.
Genel Sekreterimiz  Abdullah Köklü’nün ilk durağı, İçişleri Bakanlığı tarafından arsası verilen, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödeneği tahsis edilen ve Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Çanakkale Gazi Konukevi İnşaatı oldu. Köklü  gezide  kapsamında lonukevi yapımında  incelemelerde bulundu. Abdullah Köklü, burada Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü Yetkilisi  Engin KömürcÜ'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre Standartları yüksek 40 oda, restoran, kafeterya ve otoparkı olacak şekilde planlanan ve Fiziki gerçekleşmesi %95 olan Çanakkale Gazi Konukevi çalışmalarında iskelelerin söküldüğü ön cephede ve odalarda sonlanmalar ile bahçe duvarı imalatları devam ediyor bilgisini aldı.
Merkez Diyanet Kız Öğrenci Yurdu Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
 Genel Sekreter Abdullah Köklünün ikinci ziyaretini ise Merkez Diyanet Kız Öğrenci Yurdu na yaptı. Genel Sekreter Abdullah Köklü, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Merkez Esenler Mahallesi'nde yapılan Diyanet Kız Öğrenci Yurdu çalışmalarında incelemede bulundu.  Abdullah Köklü, burada yine Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü Yetkilisi Engin Kömürcü'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre betonarmesi tamamlanan ve fiziki gerçekleşmesi %55 seviyesinde olan çalışmada, iç ve dış sıvı imalatlarına başlanıldı.
Çınarlı Sosyal Bilimler Lisesi Kantin-Kafeterya Yapım Çalışmaları sürüyor
 Genel Sekreterimiz Sayın Abdullah KÖKLÜ, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapılan Merkez Çınarlı Köyü Sosyal Bilimler Lisesi Kantin-Kafeterya çalışmalarında incelemede bulundu.  Abdullah Köklü, burada Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü Yetkilisi  Engin Kömürcü'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre betonarme imalatları tamamlanan ve fiziki gerçekleşmesi %60 seviyesinde olan çalışmada, tuğla, yalıtım ve sıva imalatları devam etmektedir.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi