Yurt İçinde ve yurt dışında katıldıkları müsabakalarda hem bireysel hem de takım olarak başarılar elde eden Gelibolu Triatlon Spor Kulübü sporcuları Portekiz’de Modeira Adasında gerçekleştirilen Biathle Avrupa Şampiyonasında dereceye girdiler. Sporcular yarış sonrası döndükleri Gelibolu’da Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar.
Gerek Yurt içi gerekse yurt dışında katıldığı bütün organizasyonlarda başarı ile dönen Gelibolu Triatlon Spor Kulübü sporcuları, Portekiz’de Modeira Adasında gerçekleştirilen Biathle Avrupa Şampiyonasında dereceye girdiler. Yarış sonrası Gelibolu’ya dönen sporcular ayağının tozu ile Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.  Sporcular ziyarette, yarışmaya nasıl hazırlandıkları hakkında bilgi verirken, yöneticiler de sporcuların hazırlık aşamasında çektikleri sıkıntıları ve eksikleri dile getirerek Belediye Başkanı Mustafa Özacar’dan destek istediler.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Özacar “Gelibolu Triatlon Spor Kulübü Başkanı Ender Baş, Portekiz’de Modeira Adasında gerçekleştirilen Biathle Avrupa Şampiyonasında dereceye giren sporcu kardeşlerimizi ve kendilerine eşlik eden velilerimizle makamımızda bir araya gelerek, tebrik edip ödüllerini takdim ettik. 21 Ekim’de Amerika’da Dünya Şampiyonasına katılacak sporcumuz Abdullah Yıldırım’a da başarılar diliyorum” dedi.
 
Şerife Erdem