Onlarca kişinin gözleri önünde İtfaiye ekiplerinin kurduğu hava yastığını üstüne düşen A. B. boynundan ve belinden yaralandı. 112 acil servis ekiplerinin müdahalesi sırasında A., ‘ölmeyi beceremedim’ diyerek feryat etmesi kameralara yansıdı.

Çanakkale Yalı Caddesi üzerinde Saat Kulesi karşısında bugün saat 12.10 sıralarında 6 katlı apartmanını çatı katına çıkan A. B. kalkıştı. Elinde cep telefonu ile ağlayarak birini aradığı görülen kişinin çatıdan atlayacağını düşünen vatandaşlar durumu hemen Polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çatıya çıkan polisler A. B. çatıdan inmesi konusunda ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada 110 ekipleri, yol üzerine hava yastığını açarak tedbir aldı. Hararetli bir şekilde telefonla konuşmaya devam eden A.B., elindeki telefonu kapattıktan sonra onlarca kişinin korku dolu bakışları arasında kendini aşağıya bıraktı. 6’ıncı kattan hava yastığına düşen A. B. yaralandı. 112 ekiplerinin müdahalesi esnasında ağlayan ve ‘Ölmeyi bile beceremedim’ diyen A. B., hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi


Kaynak: Haber Merkezi