Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi   Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğt. Üyesi Deniz Kürşad’ın Evler ‘Archi-Graph’  isimli dijital kolaj sergisi Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen kokteyl eşliğinde Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde ziyarete açıldı. Sergi açılışına ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Dinçay Köksal, Akademisyenler, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Deniz Kürşad “Yaptığım eserlerin tamamını dijital ortamda fotoshop programı ile gerçekleştirdim.  Bu serginin üzerinde yaklaşık 9 aylık bir sürede çalıştım.  Bizler mesleğimiz gereği dijital ortamı yakından takip eden insanlarız. Onun için Dijital alanda ürettiğim bu eserleri sanatseverlerle buluşturmak istedim” dedi.
Yapılan açılışın ardından  misafirler sergi alanını gezdiler.  Deniz Kürşad, Sergisi Ve Eserlerinde Uyguladığı  Tekniği Hakkında Bilgi Verirken, Günümüzde Dijital Bir Hayat Sürüldüğünü, Bir Anlamda Herkesin Birer Dijital Vatandaş Olduğunu Belirterek Şunları Söyledi

 Adem Y. Bağ