Refah Partisi ve Necmettin Erbakan’a gönül veren insanları bir bir toplayan Oğul Erbakan Çanakkale’de de İl Başkanı olarak Cahit Boleli’yi göreve getirdi. Geçtiğimiz gün Genel Merkezde yapılan toplantı’da Parti Rozetini takan Boleli Çanakkale’de teşkilatı yeniden kurmak için çalışmalarına başladı.
Refah Partisi Ruhunu yeniden yaşatmak ve ülkenin siyasetine söz sahibi olmak için kolları sıvayan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan Yeni Refah Partisini kurdu. Partiyi kurduktan sonra il il teşkilat kurma girişimi gerçekleştiren Fatih Erbakan, Çanakkale’den deeski Refah Partililer ile temasa geçti. Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde Lapseki’li iş adamı Cahit Bolelli, Yenice’li iş adamı Ersan Çevik’i  ve iş adamı Muhsin İşler’i Yeniden Refah Partisi Genel merkezine çağırarak görüşmeler yaptı. Görüşmeler sonucun da Çanakkale il başkanı olması için Cahit Bolelli, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olması için de Ersan Çevik’i, İl Koordinator’ü olması için de Muhsin İşler’i ikna ederek  Çanakkale teşkilatlarının kurulması için tüm yetkiyi  verdi.
Oğul Erbakan’dan tüm yetkileri alan Cahit Bolelli ve ekibi, Çanakkale’de teşkilatları yeniden bir araya getirmek için çalışmalarına başladı. Aldığı görevi en iyi şekilde yapmak için İl ve İlçe teşkilatlarını oluşturmak için  çalışmalarına başlayan Boleli gerçekleştirdiği yazılı açıklaması ile gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni parti hakkında bilgiler verdi.  Bolelli; "Çanakkale teşkilatı olarak, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Çanakkale halkımıza hizmet etmek için geliyoruz." dedi.
 
Adem Y. Bağ