Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Türkiye  Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı  Derneği Çanakkale Şubesi yönetimini makamında kabul etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan; “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizlerin namusudur. Onların aileleri bizim ailemizdir ve her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin bir karış toprağını namerdin kirli elleri değmesin diye canını veren, bedenini siper edenler için ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye  Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı  Derneği Çanakkale Şubesi  Başkanı Gülşen Uz ise yaptığı açıklamada; “Vakfımızın yönetim kurulu üyeleriyle Başkan Erdoğan’ı ziyaret ettik, Şehit ve Gazi Ailelerimizle yakından ilgilenen başkanımıza faaliyetlerimiz, çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk, Şehit ve Gazi ailelerimizle yakından ilgilenen başkan; ‘ Sizler Bu Vatan İçin Gözlerini kırpmadan bedel ödeyen Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin ailelerisiniz sizler için ne yapsak azdır haklarınızı ödeyemeyiz diyerek her zaman destekçimiz olduğunu ifade etti. Değerli Başkanımıza misafirperverliği ve güler yüzlü sohbeti için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi