30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zeytin Festivali kapsamında Geyikli Beldesinde ünlü türkücü Alişan sahne aldı. Alişan söylediği Türkülerle konsere katılan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zeytin Festivali kapsamında Geyikli Belediyesi tarafından düzenlenen konser ile vatandaşlar coşkulu bir gece yaşadı. Ünlü Şarkıcı Alişan’ın da sahne aldığı konser Geyikli Futbol sahasında gerçekleştirildi. Konserde sahneye çıkan ilk ekip Ahmet Uygun Fasıl Grubu oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Ünlü Şarkıcı Alişan sahneye çıktı. Beldedeki vatandaşların yanı sıra Ezine İlçesi ve civar İlçelerden gelen vatandaşlar da konsere katıldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Alişan’a vatandaşlar da coşku ile eşlik etti.

Konser sonunda sahneye çıkan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “30 Ağustos Zafer Bayramımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz konser etkinliğine teşriflerinden dolayı Ezine Belediye Başkanım Güray Yüksel ve Değerli Eşine, Meclis Üyelerime, İlçe Başkanımıza, Belde Başkanımıza, Karakol Komutanımıza, Güreş Ağamız Volkan Temiz'e bizleri yalnız bırakmayan Geyiklili vatandaşlarımıza ve gelen tüm misafirlerimize ve bu muhteşem gecede sahne alan Bayramiçli Ahmet Uygun'a, Geyiklili Ahmet Coşkun'a ve değerli sanatçı dostum Alişan'a teşekkür ederim. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın coşkusuna yakışır bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Mevlüt Oruçoğlu, Sanatçılara çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.
 
Adem Y. Bağ