Göreve geldiği günden bu yana yapılmaz denilen bir çok projeyi hayata geçiren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, özellikle çocukların istediği hiçbir şeyi de geri çevirmedi. Göreve geldiği ilk günde yaptığı işlerden biri de ilçede bulunan ve eskiyen oyun parklarını yenilemek oldu. Bunun yanış sıra neredeyse her mahallede birden fazla çocuklar için oyun alanı düzenledi. Oyun alanlarının yanı sıra 23 Nisan, Ramazan ayları ve daha bir çok özel günde ilçedeki çocuklar için önemli etkinlikler düzenliyor. 
Her fırsatta ‘Çocukların mutluluğu bizim için her şeydir’ diyen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, görevinden boş kalan zamanının çoğunun çocuklar ile vakit geçirerek harcıyor. Esnaf ziyareti, Kahvehane ve çarşı ziyaretleri, özellikle mahallelerde ki ev ziyaretlerinde çocukların da yoğun ilgi gösterdiği ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Eyüp Yılmaz, çocukların ilgisine kayıtsız kalmıyor.  
Çocuklar ile özel bağını zaman zaman kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Eyüp Yılmaz “Biz en çok çocukların belediyesiyiz. Ev ziyaretlerimiz kapsamında karşılaştığım en mutlu anlarımdan, burada durmasını istediğim en özel ve güzel paylaşımım olsun. Yaşama sevincimiz çocuklarımız. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şey demektir. Bu ülkenin ve bu şehrin geleceği onlara emanet edilecektir. Sizleri seviyorum” ifadelerini kullandı. 
Adem Y. Bağ