Türkiye’nin en büyük beldesi Kepez’ de dillenen iddia; CHP’ li Belediye Meclis üyelerinden birilerinin, Karavan alanına Konteyner çekmesiydi.
VİTAMİN’ in ulaştığı bir tahsilat makbuzu, karavan alanına konulan konteynerin kirasının alındığı ve bunun karşılığında alt yapı hizmeti sunulduğunu gözler önüne serdi.
---------------------------------- 
İDDİANIN TERSİNE;
BEDELİ ALINMIŞ…!
--------------------------------
Türkiye’nin en büyük Beldesi Kepez’ in sahilindeki eşsiz kumsala konulan konteyner meselesine yanıt sunan, VİTAMİN Haber merkezi’nin ulaşan tahsilat makbuzu oldu.
Belde halkının dilinden düşmeyen iddia; bazı meclis üyelerinin halk plajındaki karavan parkına, konteyner yerleştirmesi olmuştu. 
Dillenen söylemleri manşetine taşıyan Gazeteniz VİTAMİN’ in Haber merkezinin ulaştığı bir tahsilat makbuzu, İddiaları adeta yalanladı.
Alınan bilgiye göre, Beldenin çiçeği burnundaki CHP’ il Belediye Başkanı Birol Arslan, talep üzerine kira bedeli alındıktan sonra konteynerlerin konuşlanmasına müsaadeyi onayladı. 
Kepez Belediyesi’nin oluşturduğu Çadır ve Karavan turizminin adresine dönüşen sahil bandındaki alanda gerçekleşen işlemin, mevzuata uygunluğunu, Bin 750 lira tutarındaki alan kira bedeli ödemesi sağladı.
 CHP’ li bir Belediye Meclis üyesinin, Çadır ve karavan Turizminin adresine dönüşen sahil bandında, 13 Haziran 2019 tarihinde, konteyner kirası ödemesi yapıp, hak kazandığını anlatan tahsilat makbuzu, Beldede dillenen iddiaya resmi yanıt oldu.
Alan kira bedeli haricinde, konteynere sunulan su, elektrik gibi hizmetlerin tüketimi belirleyecek sayaç dahilinde tahsil edildiği ulaşılan bilgilerden.
Cuma Deren