Gelibolu  Belediyesi ile Gelibolu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Sokak Basketbolu Heyecanı yaşandı . 4 kategoride 33 takımın mücadele ettiği turnuva düzenlenen final maçı ile son erdi. Turnuvada dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Gelibolu  Belediyesi ile Gelibolu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sokak Basketbol Turnuvası düzenlenen final müsabakaları ile tamamlandı. 4 kategoride 33 takımın mücadele ettiği turnuva  Gezi Alanında bulunan Dr. Kerim Özcan Basketbol Sahasında  düzenlendi. Üç gün süren müsabakalarda takımlar ve oyuncular önemli eforlar sarf ederek final yolunda ilerledi.
Üç gün süren  turnuvanın sonucunda  büyükler kategorisinde birinci 'Süper Nova', ikinci 'Her Şey Çok Güzel Oldu', üçüncü 'Bropagonda' takımı, aynı kategoride yarışan veteranlar takımlarından birinci 'Team', ikinci 'Old Stors', üçüncü 'Tobg' ve dördüncü 'Hala Kızı' takımı oldu. Kızlar kategorisinde, birinci 'Mekanın Sahipleri', ikinci 'Dangerous', üçüncü 'Sokak Basketbolcuları' ve dördüncü 'Basket Kızları' oldu. Küçük erkekler kategorisinde, birinci 'Tık Tık Lokers', ikinci 'Gelibolu Bulls', üçüncü 'Elmas Takımı' ve dördüncü 'Yenilmezler takımı' oldu. Genç erkekler kategorisinde ise birinci 'Gong Bong Brodhers', ikinci 'Nobran Team', üçüncü 'Rumeli Midye' takımı oldu.
Dereceye giren takımlara ödüllerini Gelibolu Belediye Başkanı  Mustafa Özacar, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Emre Özdemir ve komite üyeleri takdim etti.
 
Adem Y. Bağ