İlçe ziyaretinde Ezine Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da ziyaret eden Turan, burada yaptığı açıklamada OSB ve sanayinin yenilenmesi ile Ezine’nin sadece  peyniriyle değil, modern sanayisiyle de marka haline geleceğini söyledi.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Ezine’de Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arat, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fakılı, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri ile Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.  Turan ve beraberindekiler ziyarette Ezine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türker Demirhan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Turan, İlçedeki küçük sanayi sitesi başta olmak üzere Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olan Ezine Gıda İhtisas OSB’si hakkında da yaptığı açıklamalar la sanayi esnafına bilgiler verdi. Esnafın ve küçük sanayi sitesinin sorunları hakkında konuşarak bilgi alışverişinde bulunan Turan, “Sanayi Sitesi süreci başta olmak üzere talepleri değerlendirdik. Ezine’miz hem çalışmaları devam eden Gıda OSB’siyle hem de sanayi sitesiyle geniş bir istihdam alanına ev sahipliği yapacak. Bölge sadece peyniriyle, sütüyle, tarımıyla değil modern sanayisiyle de marka haline gelecek” dedi.
 
Cuma Deren