Karabiga Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 36. Karabiga Priapos Deniz Festivali ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Kutlama kapsamında düzenlenen etkinliklerde ünlü sanatçı Koray Avcı da sahne alacak.

Karabiga Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 36.’sı yapılacak olan  Karabiga Priapos Deniz Festivali ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Kutlama programı belli oldu. 28-29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde, her yıl olduğu gibi bu yıl da yediden yetmişe tüm vatandaşa hitap edecek programlar gerçekleştirilecek.

Tiyatro, sihirbazlık gösterileri, yarışmalar ve konserlerin yer alacağı 3 günlük program kapsamında  ünlü sanatçılar da sahne alacak.  Festivalin ilk  iki günü gösteriler, tiyatrolar gerçekleştirilirken Festivalin son gününde ise Yelken Gösterisi, Yüzme Yarışları, Çeşitli Yarışmalar, Yağlı Direk Yarışları ve günün sonunda ise dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilecek.

Finalde Koray Avcı Sahne Alacak
36. Karabiga Priapos Deniz Festivalinin  ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı programı kapsamında bir çok sanatçı sahne alacak.  Sunucu Demet Erdem’in  sunumuyla  Hediye Biliç, Esra Sezer, Özge Erdeniz, Pop Star Birincisi Utku, Tuğba Erkut ve Gecenin finalinde ise ünlü Sanatçı Koray Avcı sahne alacak.  Koray avcı en sevdiği şarkılarını Karabigalılar ile paylaşırken Havai fişeklerle de ham festival hem de gece renklenecek.
 
Cuma Deren