Orman İşletme Müdürleri 2019 yılı program ve gerçekleşme durumları ile ilgili ayrıntılı sunum ve değerlendirmelerde bulundu. Bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri problem ve çözüm önerileri konularında görüşlerini belirtti.
Orman Bölge Müdürüm Refik Ulusoy 8 Orman İşletme Müdürlüğünün 2019 yılı programlarını hedeflenen süre içerisinde, aksaklığa sebep vermeden gerçekleştirmesini, şube müdürlerinin de 2019 yılı programlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak gerçekleşmesini sağlayabilmek için, işletmelere gerekli desteği vermesi ve denetleme yapmalarını talimatlandırdı. Yangın mevsimi başlamadan eksiklerin ve eğitimlerin tamamlandığını, bundan sonra yangının çıkmaması için her türlü çalışmanın yapılmasını, yangın çıktığında en kısa sürede, en etkin mücadelenin yapılmasını gerektiğini belirtti. Ulusoy, “Bunları yaparken önce can güvenliğini dikkate alarak organizasyonu iyi yapmaya çalışacağız. Çok zor bir mücadele bizi bekliyor” dedi.
Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, 2019 yılının en az yangın ve hasarla geçmesini diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi