Ankara Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Hakimevi’nde düzenlen iftar yemeği Çanakkalelilerin büyük katılımıyla yapıldı.

İftar yemeğine Çevre Eski Bakanı A.Hamdi Üçpınarlar, AK Parti Genel Sekreteri  ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, CHP  Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Gazi Üniversitesi Rektörü İbrahim Uslan, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Recep Tayfun, Ankara Büyük Şehir Belediye Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer ile dernek eski başkanları Emin Erdoğan ve Ali Tülümen katılım sağladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan özel mazereti nedeniyle katılamadı ancak gönderdiği mesajla dernek yöneticilerini memnun etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da parti çalışmaları nedeniyle iftar yemeğine katılmadı.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Atay dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra Milletvekillerine hitap ederek, Çanakkaleli bürokratlara sahip çıkılmasını ve atamalarda gerekli katkıyı vermelerini; Derneğin, Çanakkalelilerin derneği olduğunu belirterek,  herkesin elini taşın altına koymasını, derneğe her türlü katkının verilerek sahip çıkılmasını ve dernekçe yapılan etkinliklere katılım sağlamalarını da istedi.