Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2017 -2018 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gökçeada Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.
 
Gökçeada Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve İşletme Yönetimi programlarında eğitime yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerinin ortama uyum sağlayabilmesi için düzenlenen toplantıda Yüksekokul bünyesinde yer alan çeşitli birimler, bu birimlerde verilen hizmetler, çeşitli eğitim uygulamaları ve ders dışı etkinlikler hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verildi.
 
Ülkenin farklı bölgelerinden gelip Türkiye’nin en batı ucunda yer alan Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nu tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür eden Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, kaliteli bir eğitim kadar kaliteli bir sosyal yaşamın da önemine dikkat çekti.
 
Akademik ve idari birimlerde iyi yetişmiş ve deneyimli kadrolara sahip olduklarını belirten Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, “ Sevgili öğrenciler; sizleri müzik, tiyatro, dans gibi sanat dalları, futbol, voleybol, hentbol gibi geleneksel sporlar ve tracking, hiking gibi doğa sporlarında faaliyet göstermek için oluşturulacak öğrenci topluluklarına ve diğer sosyal ve kültürel aktivitelere aktif olarak katılmaya davet ediyorum. 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.