İstanbul CNR EXPO’da üç büyük fuar ziyaretçilere kapılarını açtı.


CNR Expo Yeşilköy’de hayata geçen organizasyonda gıda, ev dışı tüketim ve ambalaj sektörlerine dair her şey bir arada sergilendi.
BORSA ÜYELERİ SEKTÖRÜN DEV BULUŞMASINDA STANTLARI İLE GÖZ DOLDURDULAR
Gıda, ev dışı tüketim ürünleri ve tedarikçileri ile ambalaj sektörleri, benzer fuar organizasyonlarından farklı olarak sektörün tümünü ilk kez aynı tarihte, aynı çatı altında topladı. Bu sayede Türk gıda, ev dışı tüketim ve ambalaj sektörleri, dünyanın ulaşım imkanı en kolay fuar alanlarından CNR Expo Yeşilköy’de, Türkiye’de başka örneği olmayan bir ticari platforma sahip oldu. 
Katılımcı firmaların yanı sıra ülke ekonomisine de önemli katkı sağlayacak bu güç birliğinin oluşturmayı hedeflediği rekor ticaret hacmini yakalamak için düzenlenen fuara Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden Kale Gıda San.Tic.A.Ş., H.Ö.444 Öztürkler Gıda Turizm İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti., Tahsildaroğlu Süt Ürünleri San.Tic.A.Ş., Kaanlar Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kendi stantları ile katılarak,Çanakkale ürünlerini ve markalarını ulusal ve uluslararası arenada temsil ettiler.
BORSA ÜYELERİNDEN 45 FİRMA TEMSİLCİSİ FUARI ZİYARET ETTİ
Üyelerinin ikili iş görüşmeleri ile meslektaşlarıyla bir araya gelerek, ticari ilişkilerini geliştirmek ve yurt içi ve yurt dışında yeni pazarlara açılabilmek adına verimli görüşmeler gerçekleştirilmesine önem veren Çanakkale Ticaret Borsası, üyeleri ile 21 Eylül 2017 Perşembe günü gıda sektörünün bu dev buluşmasına ziyaret organizasyonu düzenledi.
İlgili Organizasyona Çanakkale merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 45 Borsa üyesi ve şirket temsilcileri katıldı. 
Borsa üyeleri yeni iş ortaklıklarına zemin oluşturacak olan bu platformda, yeme içme ve satın alma müdürleri, mutfak şefleri, işletme sahipleri ve üst düzey yöneticiler, işletmeleri için en uygun ürün ve hizmetleri yakından tanıma imkânına eriştiler. 

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÜYELERİ ALIM HEYETLERİ İLE BULUŞTU
CNR Food İstanbul Fuarı, Ekonomi Bakanlığı’nın ve İstanbul İhracatçılar Birliği’nin Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi desteğiyle Türkiye’nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı. 

Başta ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Kanada, Rusya, Polonya, Ukrayna, Yunanistan, Bosna Hersek, Karadağ, Güney Kore, Çin, Tayvan, Singapur, Meksika, Brezilya, Kolombiya, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Ürdün, Azerbaycan, Katar, Bahreyn, Mısır, Filistin, Malezya, Hindistan, Tacikistan, Kazakistan, Afganistan, Nijerya, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Etopya, Kosta Rika, Kenya, Nepal, Peru, Lübnan ve Tunus olmak üzere, 45 farklı ülkeden toplamda 4 milyar dolar ihracat yapma potansiyeline sahip 500 firmanın temsilcileri ilgili fuara katılım sağladı. Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri söz konusu alım heyetleri ile birebir görüşme imkânına eriştiler. 


Kaynak: Haber Merkezi